I 2014-15 tilbragte jeg seks måneder i den lille amerikanske by Saint Francisville, der ligger i staten Louisiana. Jeg boede i et mindre mobile-home hos min ven Kenwood, der har en bed & breakfast, der ligger udsædvanligt smukt. Han lægger korn ud til dyrere, som kommer trippende i den bløde aftenskumring. Cypres-træerne står maleriske overalt på grunden, der er en poetisk blanding af vildtvoksende natur og passet og plejet have. Mit mobile-home var parkereet permanent for enden af en bakke. 

Jeg lærte at male med oliemaling og stod udenfor gennem vinteren og havde indrettet et sindrigt system, hvor jeg kunne lade billeder tørre, uden at dyrelivet gik om bord i dem. 

Næsten hver dag cyklede jeg ned til Highway 61 for at købe ind og passerede altid forbi West Feliciana Detention Center. En dag var gården fuld af fanger, der alle var iført fangedragter med brede hvide og sorte striber, og den lille idylleriske by fik tilført en ny dimension. 

Stripes #1

Arbejdet er baseret på en af mine tegninger, der er bebarbejdet for at ændre udtrykket. Trykt på kunstnerpapir, 21 x 30 cm.

Open edition, 500 DKK / 70 Euro

Stripes #2

Arbejdet er baseret på en af mine tegninger, der er bebarbejdet for at ændre udtrykket. Trykt på kunstnerpapir, 21 x 30 cm.

Open edition, 500 DKK / 70 Euro

Forskellige rammeforslag.

Vil du købe et af værkerne?​

Send en mail til abvartshop@gmail.com

Når du køber et print eller et maleri på www.abetterversion.dk, er det som i internettets allerførste ungdom, hvor man sendte en mail til en webshop og havde en korrespondance om betaling og levering. Men det er nemt. 🙂 Du starter med at sende mig en mail, og jeg skriver tilbage med præcis information om det videre forløb.

Hvis du vil se en detaljeret beskrivelse, klik her

Jeg har ikke noget lager, alle værker skal først printes, og det betyder, at der som oftest vil gå lidt tid, fra du bestiller, til du modtager værket. Når dit værk er klart, sender jeg dig en mail og skriver blandt andet, hvornår du kan forvente at modtage det. Check  venligst Vilkår og betingelser og Cookie- og persondatapolitik for at handle med kunstbutikken.

account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom