Græsset er grønnere

Tanken om at lave en online kunstbutik startede i det små lige efter at jeg var blevet færdig med kemo og stråling efter brystkræft. Græsset er grønnere, himlen mere blå, og man bliver så taknemmelig for at være til og så positiv over for livet, at man synes, at man bør give noget videre, prøve at gøre noget bedre. Heraf navnet.

I 2017 afsluttede jeg en master i Fine ArtCentral Saint Martins i London, hvor jeg tilbragte to år med at prøve at holde trit med alle mine yngre medstuderende. Og det var herligt. Og jeg var taknemmelig for, at lederen af uddannelsen havde valgt at tilbyde mig en af pladserne på holdet. Og det var en fabelagtig oplevelse. Jeg havde søgt ind på Fine Art, fordi jeg var nået til et punkt i min kunstneriske udvikling, hvor jeg havde brug for hjælp til at komme videre.

På afgangsudstillingen solgte jeg et af mine store billeder, og det tiltalte mig i den grad, at jeg havde produceret et værk, som en person ønskede at hænge op i sit hjem.

cirkel portræt s-h2

Den grundlæggende ide med min kunstbutik er at lave små og gode kunstværker, der let kan sendes med posten. Og til en fair pris, så alle kan være med. Jeg laver tryk, blyantstegninger og malerier, hvor trykkene er på et særligt smukt kunstnerpapir og altid i størrelser, der passer til standardrammer. De tegninger og malerier, som jeg sælger her på siden, er kopier som jeg tegner og maler efter mine egne originale værker. Jeg bruger de samme materialer som til originalerne, men det færdige resultat vil altid være en ny version af værket med sine egne detaljer.

Check min blog – den gamle dame på 4. – og få en mail, når jeg udgiver et nyt kapitel. Du er også velkommen på min personlige hjemmeside www.mariannecasmose.com

Luk menu