Græsset er grønnere

Tanken om at lave en online kunstbutik startede i det små lige efter at jeg var blevet færdig med kemo og stråling efter brystkræft. Græsset er grønnere, himlen mere blå, og man bliver så taknemmelig for at være til og så positiv over for livet, at man synes, at man bør give noget videre, prøve at gøre noget bedre. Heraf navnet.

I 2017 afsluttede jeg en master i Fine ArtCentral Saint Martins i London, hvor jeg tilbragte to år med at prøve at holde trit med alle mine yngre medstuderende. Og det var herligt. Og jeg var taknemmelig for, at lederen af uddannelsen havde valgt at tilbyde mig en af pladserne på holdet. Og det var en fabelagtig oplevelse. Jeg havde søgt ind på Fine Art, fordi jeg var nået til et punkt i min kunstneriske udvikling, hvor jeg havde brug for hjælp til at komme videre.

På afgangsudstillingen solgte jeg et af mine store billeder, og det tiltalte mig i den grad, at jeg havde produceret et værk, som en person ønskede at hænge op i sit hjem.

cirkel portræt s-h2

Den grundlæggende ide med min kunstbutik er at lave små og gode kunstværker, der let kan sendes med posten. Og til en fair pris, så alle kan være med. Jeg laver tryk, blyantstegninger og malerier, hvor trykkene er på et særligt smukt kunstnerpapir og altid i størrelser, der passer til standardrammer. De tegninger og malerier, som jeg sælger her på siden, er kopier som jeg tegner og maler efter mine egne originale værker. Jeg bruger de samme materialer som til originalerne, men det færdige resultat vil altid være en ny version af værket med sine egne detaljer.

Check min blog – den gamle dame på 4. – og få en mail, når jeg udgiver et nyt kapitel. Du er også velkommen på min personlige hjemmeside www.mariannecasmose.com

account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom