En forårsdag ankom jeg til Alchimia, en skole for moderne smykkekunst i Firenze, hvor jeg var i færd med at tage et et-årigt kursus. Vi var 12 personer fra hele verden på mit hold, og det var en sprogligt cirkus, hvor alle talte mere end et sprog, de fleste en tre-fire sprog. 

Doris – vores lærer – var distræt af en eller anden årsag og endte med at give os en opgave og sende os ud i verden. Vi skulle gå til Museo Marino Marini på den anden side af Arno og tegne hurtige skitser fra skulpturerne der. Marino Marini er en italiensk kunstner berømt for sin fascination af ridderen og hans hest, hvilket også er emnet for mange af hans skulpturer. Selve museet ligger i en tidligere kirke, er smukt, og der er ikke så mange turister der. Jeg lavede flere af de hurtige skitser, men så faldt jeg over en skulptur, der stod i en niche lidt gemt af vejen. En halv figur, hvor ikke alle detaljer var formede, men ansigtet var vidunderligt. Skulpturen bar navnet ’’Arcangelo’’, og jeg glemte med det samme alt om de hurtige skitser.

I disse arbejder prøver jeg at arbejde videre med blyantstegningen og begrebet engel. De er trykt på kunstnerpapir i størrelsen 21 x 30 cm.

Line drawing of sculpture depicting a naked man, as well as angel wings on the website A Better Version

Arcangelo #1

Baseret på en af mine tegninger, der herefter er bebarbejdet for at ændre udtrykket. Trykt på kunstnerpapir, 21 x 30 cm.

Open edition, 500 DKK / 70 Euro

Collage of feathers and the white line drawing of naked male sculpture, grey, black and beige on the website A Better Version

Arcangelo #2

Baseret på en af mine tegninger, der herefter er bebarbejdet for at ændre udtrykket. Trykt på kunstnerpapir, 21 x 30 cm.

Open edition, 500 DKK / 70 Euro

Collage of grey and beige colors and image of feathers, partial framed in a black frame on the website A Better Version

Arcangelo #3

Baseret på en af mine tegninger, der herefter er bebarbejdet for at ændre udtrykket. Trykt på kunstnerpapir, 21 x 30 cm.

Open edition, 500 DKK / 70 Euro

Forskellige rammeforslag.

Vil du købe et af værkerne?​

Send en mail til abvartshop@gmail.com

Når du køber et print eller et maleri på www.abetterversion.dk, er det som i internettets allerførste ungdom, hvor man sendte en mail til en webshop og havde en korrespondance om betaling og levering. Men det er nemt. 🙂 Du starter med at sende mig en mail, og jeg skriver tilbage med præcis information om det videre forløb.

Hvis du vil se en detaljeret beskrivelse, klik her

Jeg har ikke noget lager, alle værker skal først printes, og det betyder, at der som oftest vil gå lidt tid, fra du bestiller, til du modtager værket. Når dit værk er klart, sender jeg dig en mail og skriver blandt andet, hvornår du kan forvente at modtage det. Check  venligst Vilkår og betingelser og Cookie- og persondatapolitik for at handle med kunstbutikken.

account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom